Inleiding in het Ziekenhuismanagement

Het ziekenhuismanagement wordt vaak door buitenstaanders als erg complex ervaren. Dit is hoofdzakelijk toe te schrijven aan de ingewikkelde financiering en het sterk regulerende kader van de gezondheidszorg. Bovenal vragen de bekommernis voor de zorg voor zieke mensen, het werken met professionals en de specifieke eisen aan kwaliteit en veiligheid een eigen organisatie en aanpak.

Deze driedaagse cursus gaat door van donderdag 6 oktober tot zaterdag 9 oktober in het Hotel NH Gent Belfort, Hoogpoort 63, 9000 Gent.

Voor meer info kan u terecht op de website van Zorgbeleid.

Deze cursus geeft nieuwe directieleden, beleidsverantwoordelijken, stafmedewerkers, bestuurders en artsen de mogelijkheid om de eigenheid van het ziekenhuismanagement te leren kennen. Concepten van ziekenhuiswetgeving, ziekenhuisfinanciering en financieel management, kwaliteits- en veiligheidsbeleid, organisatie, beheerstructuren en personeelsbeleid komen aan bod.

Meer info over het programma vindt u op de website van Zorgbeleid bij activiteitenkalender

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

Inleiding in het Ziekenhuismanagement

Beschrijving

Inschrijven kan ten laatste op 27 september 2022 via deze link.

Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging en praktische informatie. Bij annulering tot één week voor het begin van de cursus wordt het inschrijvingsgeld teruggestort, met afhouding van 20% administratiekosten. Bij annulering minder dan één week voor het begin van de opleiding of bij afwezigheid is er geen terugbetaling.