Cone Beam CT: 3-daagse practica opleiding voor het bekomen van de FANC toelating

Deze workshops zijn bedoeld om de deelnemers vertrouwd te laten maken met het bekijken van CBCT beelden, alsook ze te leren hun CBCT toestel correct te gebruiken. De verschillinde instellingen komen aan bod, alsook de positionering van de patiënt. In een volgend deel worden de verschillende aspecten aangeleerd die belangrijk zijn bij het beoordelen van een CBCT opname. 1. Hands-on kennismaking met software voor het bestuderen van CBCT, aanleren van de mogelijkheden van software door hands-on demo en laten uitvoeren (contrastregeling, maken van een panoramische coupe, maken van implantcoupes, aanduiden van nervi of andere structuren, enz...) 2. Hoe ga je door een dataset om deze op een structurele manier te beoordelen en te protocolleren. 3. Beoordelen en beschrijven van verschillende pathologieën op basis van een CBCT opname. Tijdens de laatste dag van de workshop stellen de deelnemers elk individueel een casus voor aan de mededeelnemers van de cursus. Er zal aandacht worden geschonken aan de belangrijke punten zoals justificatie, ALARA (maximale dosisreductie, zijn de instellingen correct gekozen, enz…) , andere mogelijkheden voor diagnostiek, correcte diagnose, … Door deze werkwijze wordt een maximaal leereffect bij de deelnemers beoogd.

 

 

Kan ik achteraf nog annuleren?

• Indien je meer dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of meer dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je 75% van het inschrijvingsgeld terugbetaald.  25% blijft dus verschuldigd als administratieve kost. 
• Indien je minder dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of minder dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je niets terugbetaald.
 

Schrijf je hier in voor lessen uit deze cursus

Cone Beam CT: 3-daagse practica opleiding voor het bekomen van de FANC toelating

Laatste plaatsen
Toelatingsvoorwaarden

Om toelating te krijgen tot deze opleiding moet u vooraf de opleiding "Cone Beam CT: 2-daagse theorestische opleiding voor het bekomen van de FANC toelating" volgen.

Accreditering: 40 AE voor tandartsen aangevraagd per dag

Inschrijven

Prijs
€ 800,00
Eventuele kortingsprijs afh. van uw profiel (zie winkelmandje)